SOLARIUM

Våra behandlingar

Alla våra sängar är kvalitetssäkrade och har rör som är godkända av Svenska Strålskyddsinstitutet samt utrustade med överhettningsskydd och högtrycksfläkt. Vi använder oss utav Ultra Tan XR Original High Power lysrör som är aktivt inom det ljusområde då kroppen genererar D-vitamin.

45-rör: Är en säng med 38st 100watts fullängdsrör som genererar vitamin D-3 och förstärkt med 6st spagettirör för ansikte och hals. Du kan välja att sola 18 min eller 30 min. En bra säng för den osolade att starta i.

63-rör: Är en säng med 38st 100watts fullängdsrör som genererar vitamin D-3 och förstärkt med 16 extra spagettirör för ansikte och hals,bra säng för den som vill ha lite extra boost för ansiktet. Man kan välja att sola 18 min eller 30 min.

Professional: Är en säng som har 38 st fullängdsrör som genererar vitamin D-3 samt förstärkt med 21 st 25watts spagettirör fördelat över ansikte, axlar och ben, sängen är något längre i sin storlek och utrustad med framåtgående högtrycksfläkt. Man kan välja att sola 20 min eller 30 min.

Tan Beauty: En serie nyutvecklade lysrör som har unika anti-age egenskaper. Ger en jämn och fin brunfärg samtidigt som det stimulerar kroppens naturliga collagen i det djupare hudlagret. Du får märkbar föryngring av huden som blir mjuk och slät. Vid regelbunden solning minskas ärr, fina linjer, rynkor och orenheter i huden. Du solar i Tan Beauty solariumet på vanligt sätt men får både collage simuleringen och D-vitamin produktionen på köpet.