TRÅDNING

Våra behandlingar

Trådning är en tusenårig gammal tradition från Mellanöstern. Det är en metod för att ta bort generande hårväxt hos både kvinnor och män. Det är en väl rekommenderad teknik, som kan göras på alla ställen där man har hår. Vanligast är att man gör trådning i ansiktet, t.ex. för formning av bryn, borttagning av fjun/hår på haka, kinder & överläpp (eller hela ansiktet).

 

Trådning i ansiktet tar inte bara bort fjun eller hårväxt, utan stimulerar även blodcirkulationen. Det fungerar som en peeling och har en föryngrande effekt, som gör att man får mindre rynkor. Dessutom sitter make-up bättre och man får en bättre och jämnare solbränna.

 

För att uppnå bästa resultat använder man en ren, tunn, tvinnad bomullstråd. Man tvinnar tråden som sedan läggs på huden där håren ska avlägsnas. Den tvinnade delen dras sedan ihop så den rycker ut håren från roten. Man fortsätter på samma sätt, till dess att man uppnått önskat resultat.

Varför trådning?

  • Håret dras från roten och efterlämnar en mjuk och len yta. Resultatet är mer varaktigt än t.ex. rakning och du slipper stubb, då hårstrået växer ut mjukare och glesare än tidigare.

  • Trådning är ett alternativ för de med känslig hy, eftersom det översta hudlagret inte skalas bort.

  • Sätter igång blodcirkulationen och ger en peeling-känsla, vilket har positiv effekt på huden.

  • Enligt många, en mindre smärtsam metod av hårborttagning.

  • Med tråd avlägsnas hela hårstrået från roten, utan att skada roten eller stimulera återväxten.

  • När man avlägsnar hår med tråd regelbundet, slutar stråna partiellt att växa och återväxten blir långsammare.

Prislista trådning

Trådning (ansikte)

250 :-

20 minuter

Trådning (ansikte) + Brynfärg

350 :-

30 minuter

Avbokning sker minst 24 timmar innan. Depositionsavgift 20% på bokad behandling.